2013-03-26 19:13:03• hírek • Szatmár.ro

VSK: a harmadik hely megtartása a cél

Szerdán 18 órai kezdettel a Sepsiszentgyörgy lesz a VSK ellenfele. Kötelező a győzelem!

Hallatlanul izgalmas mérkőzésnek ígérkezik a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának és a sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC szerda délutáni összecsapása, amelynek helyszíne az Ady Endre utcai sportcsarnok lesz. Eredetileg úgy számolták a drukkerek is, hogy a harmadik hely biztos a bajnokságban, de ez most megváltozott. A szentgyörgyiek ugyanis nagy meglepetésre a legutóbbi fordulóban megverték a címvédő Targovistét, egy ponttal megközelítve a szatmáriakat a tabellán.

A VSK legutóbb idegenben játszott a háromszéki csapattal, akkor 82:76 arányban kikaptak Fleseriu lányai. A mostani összecsapáson  sok múlik, így kötelező a győzelem, csak így tartható meg a harmadik helyezés.

A rájátszás április 6-án veszi kezdetét, a tabella alapján pedig az 1-8., a 2-7., a 3-6., és a 4-5. helyezettek játszanak majd egymással. A párharcok két nyert mérkőzésig tartanak. Ha sikerül megtartani a harmadik helyet, akkor az Alexandria lesz a VSK ellenfele, az első meccset és a harmadikat is Szatmárnémetiben játsszák majd, így a szatmáriak némileg előnyben lesznek.

A bajnoki finálé - amelyben reményeink szerint a VSK is ott lesz - három nyert mérkőzésig tart, az időpontok április 30., május 1., 7., 8. és 12.

Nemzeti Liga, 30. forduló, szerda:
Szatmárnémeti VSK-Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC, Bukaresti CSM Sportul Studenţesc - Kolozsvári U, Nagyváradi CSU - Temesvári BCM Danzio, Gyulafehérvári CSU - Marosvásárhelyi Nova Vita, Targovistei CSM - Alexandriai CSB Teleorman. A Rapid-Arad meccset már korábban lejátszották (55:81).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: