2013-01-08 17:10:06• hírek • Szatmár.ro

VSK: Lucas ment, Ardeleanu érkezik a helyére

Italee Lucas nem tért vissza az Egyesült Államokból, Florentina Ardeleanu áll be helyette a csapatba.

Kedd délelőtt érkezett meg Szatmárnémetibe a VSK új szerzeménye, a Galacon született Florentina Ardeleanu, aki Lucas helyét veszi át a női kosárlabdacsapatban. Az új játékos 170 centiméter magas és 1983-ban született. A VSK előtt a Sportul Studentesc csapatát erősítette, de szerepelt Galacon, Nagyváradon, Kolozsváron és Sepsiszentgyörgyön is.

- Remélem segíteni tudok a csapatnak abban, hogy megvalósítsa célját, vagyis a bajnoki cím megszerzését. Ami ezt illeti, szerintem egyértelműen az Arad és a Targoviste a két legnagyobb ellenfél, bár utóbbinál nem lehet tudni mit történik majd, nagyon bizonytalan az anyagi helyzet” – nyilatkozta Ardeleanu.

- Lucas menedzsere a kosaras visszatérésének feltételéül azt szabta meg, hogy Italee napra készen ki legyen fizetve. Jelenleg az a helyzet, hogy a lányok január végén kapják meg a decemberi pénzüket, és még akkor is lesz egy hónapi elmaradás, a novemberi fizetés. Mindenki egyszerre kapja majd meg, így Lucas nem lehetett volna kivétel. Lehet, hogy a távozása veszteség a csapatnak, mivel ponterős, de ugyanakkor önző kosaras volt. A többiek is túlzottan sokat vártak tőle, ami több esetben is ellazulást eredményezett” – mondta Fleseriu mester Lucasról, aki 13 mérkőzésen szerepelt a VSK együttesében, és 17 pont volt a meccsenkénti átlaga.

A csapat szombaton az Alexandria otthonába látogat, a mérkőzés pedig Dan Fleseriu szerint a tavaszi szezon egyik legnehezebb idegenben játszott meccse lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: