2012-06-12 14:49:41• hírek • Póti Orsolya

VIII. Samfest Jazz Szatmárnémetiben

John Taylor dzsesszzongorista is a VIII. Samfest Jazz vendége lesz.
John Taylor dzsesszzongorista is a VIII. Samfest Jazz vendége lesz.

Idén is nemzetközi dzsesszfesztiválnak ad otthont Szatmárnémeti. Június 21-23. között változatos koncertek várják a dzsesszzene kedvelőit.

Immár nyolcadik alkalommal szervezi meg a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és a Szatmár Megyei Tanács a Samfest Jazz nemzetközi dzsesszfesztivált, melynek június 21-23. között a „Dinu Lipatti" Filharmónia ad otthont.

Három estén át neves hazai és külföldi dzsesszelőadók szórakoztatják e zenei műfaj kedvelőit. A hazai fellépők mellett Norvégiából, Nagy-Britanniából, Magyarországból, Lengyelországból érkező zenészek is színpadra lépnek, akik minden bizonnyal különleges produkciókkal teszik színessé a fesztivált.

A rendezvény pontos programja még nincs meg, de azt már pontosan tudni, hogy kik lesznek az idei fesztivál vendégei. Hazai dzsesszzenészek közül fellép a Jazzappella, a Fusion Core és a June Trip, különlegesség lesz a norvégiai Meadow produkciója, de a brit John Taylor dzsesszzongorista és a Portico Quartet is minden bizonnyal elkápráztatja majd a közönséget. Magyarországról a Djabe zenekar érkezik, Lengyelországból pedig Adam Balich-t üdvözölhetjük.

A fesztivál moderátora Florian Lungu lesz. A belépőjegyek ára: három napra 45 lej, egy napra 20 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: