2013-05-03 15:23:59• hírek • Póti Orsolya

VIII. Diákszínjátszó Fesztivál Halmiban

A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség, a Halmi Polgármesteri Hivatal valamint a szatmárnémeti LiterArt Egyesület idén nyolcadik alkalommal rendezi meg V-VIII. osztályos diákok számára a megyei Diákszínjátszó Fesztivált.

A verseny célja az iskoláinkban működő diákszínjátszó csoportok seregszemléje, amely a színpadi formák segítségével (mozgás, zene, szép magyar beszéd) bővítse a diákok önkifejezési kultúráját.

A csoportok létszáma nem korlátozott, viszont egy csoportban 3-nál nem lehetnek kevesebben. Az előadás maximum 15-20 perces lehet, az időtartam túllépéséért a zsűrinek jogában áll pontot levonni. Az előadandó darab lehet már eddig nyomtatásban megjelent mű, bármilyen szabadon választott alkotás, vagy a csoport által színpadra vitt irodalmi mű, illetve annak részlete.

A színjátszó csoportok jelentkezését május 17-ig, péntek délután 15.00 óráig várják. A fesztiválnak a Halmi Művelődési Ház ad otthon május 25-én, szombaton 10 órai kezdettel.

Jelentkezni, érdeklődni lehet Pap Erika tanárnő e-mail címén: eripap13@gmail.com, valamint a 0261-773-531-es és a 0744-117-391-es telefonszámokon.

A verseny sikeres lebonyolítása érdekében a szervezők kérik a határidő betartását! A késve érkezett jelentkezéseket nem veszik figyelembe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: