2010-11-17 15:51:54• hírek • (X)

Ünnepi hangulat a Netmusicban

A Netmusic zenebolt  minőségi hangszerek és hangszer-kiegészítők széles válaszékét kínálja a zenekedvelő közösségnek, sőt az ünnepek közeledtével ajándékokkal, kedvezményekkel és meglepetésekkel vár minden kedves vásárlót.

November 3-tól a Netmusic hangszerbolt tágas bemutatóterme minőségi hangszerek és kiegészítők széles választékával várja Szatmárnémeti és vonzáskörzetének zenekedvelő lakosságát. A hangszerek között  a tanulótól a professzionális szintig minden megtalálható. A bolt olyan márkákat kínál, mint a Dynacord, Electrovoice, Yamaha, Shure, Roland, Boss és még sorolhatnánk. Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő hangszert és hangszer kiegészítőt.

Az ünnepek közeledtével városunk új hangszerboltja is ünnepi arculatot ölt, hiszen ajándéktárgyak széles választékával, kedvezményekkel és számos meglepetéssel várja vásárlóit.



A Netmusic most hangszer-csomagokat, szetteket, egyéb felszereléseket és hangszer-kiegészítőket kínál kedvezményes áron. Az üzlet vezetői nem csak a felnőttekre, hanem a kisebbekre is gondoltak, hiszen mostantól többféle Spongya Bobos hangszer-csomag is felfedezhető a polcokon. Az akciós ajánlatok megtekintéséért kattintson ide.



Mikulás Napján, december 5-én  a Netmusic hangszerbolt minden érdeklődőt nyílt kapukkal fogad: érdemes majd ellátogatni az üzlet tágas bemutatótermében, mert meglepetésekben nem lesz hiány.

December 2-22. között a hangszerbolt kínálata a Real Bevásárlóközpontban is megtalálható lesz; a  karácsonyi vásár keretén belül a Netmusic.ro is standdal készül, ahol szintén beszerezhetik az ajándéknak szánt hangszereket, illetve egyéb felszereléseket. 

Térjen be Ön is a Netmusicba, és lepje meg zenekedvelő szeretteit egy-egy minőségi darabbal!




 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: