2011-08-21 11:15:03• hírek • Szatmár.ro

Óriási buli volt a City Rádióval és a NetMusic-kal

Majka és Curtis
Majka és Curtis

Rendkívül sikeresnek bizonyult a City Rádió és a NetMusic zenebolt közös rendezvénye, hiszen nagyon sokan kilátogattak Szatmárnémeti új központjába, a Corneliu Coposu sétányra a szombati nap folyamán. A legtöbben Majkára voltak kíváncsiak, és nem is csoda, hiszen az énekes és társa, Curtis egy feledhetetlen koncertet nyújtott a RnB stílus kedvelőinek.

Augusztus 20-án a City Rádió, a NetMusic és a Roland Music School teljes csapata kiköltözött Szatmárnémeti, új központjába, ahonnan a  City Rádió műsorvezetői élő adással jelentkeztek, valamint sok sok játékkal, szórakoztató műsorokkal, este pedig fergeteges koncerttel várták a nagyérdeműt. 

A színpadi programok 14 órától kezdődtek: elsőként a No Limit együttes csapott a húrok közé, majd a mazsorettek és a Loga Dance School tagjainak táncbemutatóját tekinthette meg a közönség. A nap további részében 17 órától a szatmári L.I.F.T. zenekar szórakoztatta a közönséget, majd Csabcsy relaxációs koncertjét élvezhették a járókelők.

19 órától a Szatmárnémeti Északi Színház művészei - Rappert Gábor, Nagy Csongor, István István és Péter Attila Zsolt vitték vissza a közönséget az időben a Mindhalálig Beatles színdarab zenéiből összeállított produkciójukkal. Egy-egy pörgősebb dalnál többen is táncra pördültek, mások pedig a lépcsőkön ülve nosztalgiáztak. A koncertet 2Shae beatbox bemutatója követte - a szatmári srác most is bemutatta egyedülálló produkcióját.

Időközben sor került a nyeremények kisorsolására is a City Rádió és a Netmusic csapatának, valamint Ilyés Gyula polgármester segítségével. A szerencsés nyertesek értékes nyereményekben - különféle utazásban, ajándékcsomagokban és hangszer tanfolyamra szóló utalványban - részesültek. A díjakat természetesen csak azok vehették át, akik a helyszínen voltak.

20 óra után az est fénypontja is elérkezett: Majka és Curtis lépett színpadra egy feledhetetlen koncertet nyújtva a közönségnek. Majka koncertje után Dj Gem-b a legjobb fekete zenéket pörgette a lemezjátszón, majd egy fergeteges after party várta a bulizni vágyókat a Kaméleon Klubban.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: