2011-10-21 11:58:11• hírek • (x)

Október 25-én nyílt napot tart a Netmusic.ro

A nyílt nap keretében megismerkedhetsz a legújabb hangszerekkel és ki is próbálhatod őket!

Románia legnagyobb internetes hangszerkereskedésének, a Netmusic.ro-nak Szatmárnémetiben találkató a főhadiszállása, a 17-es lakónegyed bejáratánál található Dana Kereskedelmi Komplexumban. A bemutató-üzletben gitároktól dobfelszerelésekig, harmonikától a legmodernebb lemezlovas felszerelésekig minden megtalálható, amire csak a zenélés kedvelőinek szükségük lehet. Október 25-én ráadásul nyílt napot tartanak a Netmusic-boltban, ahol amellett, hogy megismerkedhetsz a 2011-es év hangszer-újdonságaival, ki is próbálhatod őket!

Ha pedig megfog a hangszerek varázsa, vagy már nagyon rég óta szeretnél zenélni, de nem tudtad, hogy hová fordulj ez ügyben, most a Szatmárnémetiben működő Roland Zeneiskola szolgáltatásaival is megismerkedhetsz! Itt profi oktatók sajátos tantervet követve segítenek, hogy profi zenész váljon belőled!

A nyílt nap rendezvényeire 17 és 21 óra között fog sor kerülni, az eseményen részt vevők pedig bármilyen megvásárolt termék esetében automatikusan 5 százalékos árengedményben fognak részesülni.

Netmusic hangszerkereskedés - A Dana Kereskedelmi Komplexumban van a bemutatóüzletNetmusic hangszerkereskedés - A Dana Kereskedelmi Komplexumban van a bemutatóüzlet

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: