2011-11-13 18:28:55• hírek • Póti Orsolya

VGS „TD Special": a speciális megoldásokkal felszerelt gitár

Különleges eseménnyel várta a gitár- és a gitárzene kedvelőket szombat este a szatmárnémeti NetMusic Zenebolt. A svéd gitáros Tommy Denander egy szórakoztató workshop keretében mutatta be a VGS „TD Special" gitármodelljét.

Tommy Denander első lemezszerződését 14 évesen írta alá, és az elmúlt harminc év során több, mint kétezer lemezfelvételen működött közre valamilyen formában. Népszerű producer, zeneszöveg író és nagyszerű gitáros, aki a '80-as évek óta aktív résztvevője a nemzetközi könnyűzenei színtéren zajló eseményeknek. Olyan neves előadókkal, zenészekkel dolgozott együtt, mint David Foster, Phil Collins, Eric Clapton, BB King, Carlos Santana, Michael Jackson, Alice Cooper, Jeff Beck...

Egy európai gitárbemutató keretében Denander Romániába is ellátogatott. November 13-án a szatmáriakat is lenyűgözte szignált VGS gitárjával, és nem utolsó sorban előadásmódjával, humorával.

Tommy szerint a VGS a legfantasztikusabb és legegyénibb gitár a piacon jelenleg. Több gitármagazin is címlapra tette számos alkalommal. Amellett, hogy szép, könnyen játszható és a legjobb minőségű faanyagokból készül, emellett a húros hangszerek történetének két legforradalmibb újításával is rendelkezik. Az egyik az Evertune húrláb, amely tökéletes hangolást biztosít, a másik pedig a True Temperament fogólap.

Denander amellett, hogy részletesen bemutatta a VGS-t, néhány dalt élőben is eljátszott, és néhány humoros történetet is felelevenített. A bemutató után az érdeklődők ki is próbálhatták a hangszert.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: