2008-10-21 16:59:45• hírek • Parajdi Andrea

Üzletemberek találkozója

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal 2006 decemberében kezdte el a „Technológiai, Innovációs és Üzleti Központ Szatmárnémetiben" elnevezésű PHARE CBC projektet, amely záróakkordjaként egy román-magyar üzleti konferenciát szerveznek.

A projekt az üzleti szolgáltatások és infrastruktúrák fejlesztését, valamint a román-magyar üzleti kapcsolatok elősegítését tűzte ki célul, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben kihasználhassák az aktuális befektetési lehetőségeket, és támogatni tudják a megyében befektetni szándékozó vállalkozókat. A pályázat zárásaként november 6-án a Városi Tanács üléstermében egy egész napos konferenciára kerül sor. A projekt eredményeinek az elemzésén, illetve a határ menti zóna befektetési lehetőségeinek taglalásán kívül, egy látogatást is megszerveznek az Ipari Parkba, valamint a Kakszentmártoni vízműhöz.

 

Szabó Kinga Júlia, a projekt pénzügyi-asszisztense a Szatmár.ro-nak elmondta, jelenleg zajlik a meghívók kiküldése, így még kérdéses, hány üzletember vesz majd részt a konferencián. -Azt szeretnénk, hogy minél többen eljöjjenek erre a találkozóra, hiszen célunk, hogy minél jobban elmélyítsük a romániai és magyarországi vállalkozók közti kapcsolatokat. Azt is fontosnak tartjuk, hogy a külföldi felek megismerhessék a megye gazdasági helyzetét, s képet kapjanak a befektetési lehetőségekről- mondta Szabó Kinga Júlia, a projekt pénzügyi-asszisztense.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: