2008-11-14 12:49:21• hírek • Parajdi Andrea

Hamarosan lesznek parkolójegy-automaták

Már régóta tervezi a városvezetés, hogy parkolójegy-automatákkal szereli föl a város egyes parkolóhelyeit. Minden bizonnyal január közepéig megérkeznek a készülékek.

Szeptemberben írták ki a parkolójegy-automaták beszerzésének licitjét, amelyre két cég nyújtotta be pályázatát. A nagyváradi székhelyű vállalat ajánlata bizonyult jobbnak, így ők nyerték meg a munkálatot.

 

-Sajnos a másik, egy Piatra Neamti- i cég fellebbezett a döntés ellen, és emiatt tolódott a szerződés megkötésének dátuma. Nem volt sok értelme az akadékoskodásuknak, hiszen előre tudni lehetett, hogy a magas árai miatt nem fog nyertesen kikerülni - mondta Kereskényi Gábor, alpolgármester.

A hosszas huzavonát követően nemrégiben sikerült aláírni a parkolójegy-automaták beszerzésére vonatkozó szerződét, amelynek értelmében hatvan napot kapott a cég, hogy üzembe helyezze a jegykiadó-készülékeket. Kereskényi elmondta, első körben a város központi részein lévő fizetős parkolóhelyeket szerelik fel automatával, január közepéig szám szerint tíz készüléket helyeznek el.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: