2019-10-20 07:58:38• hírek • Blikk.hu

Üvöltve sértegette az X-Faktor mentorait az egyik versenyző

Sok mindent megtapasztaltak már a válogatók során az X-Faktor mentorai, ám még őket is meglepi, ha egy versenyző magából kikelve őrjöng a színpadon, vagy sértegeti őket. A szombat esti adásban látható válogatón Szajkó Tímea, művésznevén Loca Pantera sérelmezte, hogy Dallos Bogi (22) ízléstelennek nevezte a produkcióját. Elszabadultak az indulatok!

A korábban a mulatós műfajban feltűnő, majd a reggaetónban próbálkozó énekesnő földhöz vágta a mikrofont, aztán káromkodva kikérte magának, hogy leszólták a produkcióját. A mentorok asztalához ment, és üvöltve sértegette Bogit, aki szerinte hozzá képest egy senki. A tehetségkutató női mentora megdöbbent az őrjöngés láttán, szinte meg sem mert szólalni, szoborrá dermedve hallgatta a szitokáradatot. Gáspár Laci (40) próbálta csitítgatni a magából kikelve tomboló Loca Panterát, de ő még idegesebb lett. Nem akarta abbahagyni a balhézást, ezért Lacinak kellett erélyesen rászólnia, és kiküldenie a stúdióból. Végül kiviharzott a lány a kulisszák mögé.

– Már a válogatókat megelőzően is beszélgettünk a mentorokkal egy az előző évadban történt esetről. Tavaly nagy port kavart Mirjam mikrofondobálása, és Laci remélte, idén ilyesmi nem fordul elő – kezdte lapunknak Bogi, aki Loca Pantera produkciója után elsőként kezdte az értékelést, ám a nyitómondata után elszabadult a pokol.

– Azonnal felháborodott, ingerült lett, nem tetszett neki, amit hallott, nem bírta a kritikát. Egyszer csak repült a mikrofon... Nem hittem, hogy nekem is át kell élnem ilyesmit testközelből. Ijesztő volt, hirtelen odajött hozzánk, és megrémültem, mert rám haragudott, velem kezdett el kiabálni. A fiúk megvédtek, Laci erélyesen lépett fel, és akkor már éreztem, biztonságban vagyok.

Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere elárulta lapunknak, a biztonsági emberek ott voltak takarásban, s bármikor közbeléptek volna, ha veszélyessé válik a helyzet.

– Akiket kiválogatunk a mentorok elé, többfordulós castingon vesznek részt. Pontosan felmérjük, jelenthetnek-e bármilyen veszélyt a közönségre, mentorokra és a stábra – magyarázta Verebély. – Arra viszont, hogy valaki hirtelen felindulásból elhajítja a mikrofont, nem lehet felkészülni. A mentorok profin kezelték a kialakult szituációt, tudtuk, nem lesz probléma. Laci határozott fellépése pedig elég volt, hogy a versenyző elhagyja a színpadot.


További sztársztorikért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: