2014-02-04 11:52:29• hírek • Kocsis Zoltán

Útzárral fogták el Erdődön a cserjetolvajokat

Illusztráció
Illusztráció

Erdődig sikerült elmenekülniük annak az öt bihari fiatalembernek, akik közel harminc cserjét loptak el az egyik szatmárnémeti hipermarketből. Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelmének városában a rendőrök már várták őket.

Hétfő este 20.30 körül egy férfi tett telefonos feljelentést, mely szerint ismeretlen fiatalok több díszcserjét loptak el egy szatmárnémeti hipermarket elől, majd azokat egy gépkocsi csomagtartójába téve a Hegyi út irányába menekültek el. A rendőrség azonnal felvette kapcsolatot erdődi kollégáikkal, akik ellenőrzési pontokban várták a menekülőket.

A cserjetolvajok pedig nemsokára meg is érkeztek. Autójukban nem kevesebb, mint 29 kerti növényt találtak, amelyek származását nem tudták igazolni. Elmondták, Kolozsvárra igyekeztek, hogy ott eladhassák őket.

A rendőrségnek sikerült azonosítani is az öt gyanúsítottat. Az autót a 23 éves H. József vezette, a járműben pedig a 34 éves H. János, a 30 éves H. Ádám, a 28 éves H. Csaba és a 30 éves Z. Attila tartózkodott. Valamennyien Bihar megyeiek.

Az öt férfi ellen minősített lopás vádjával indítottak büntetőjogi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: