2011-05-24 15:56:35• hírek • Szatmár.ro

Útravaló tarisznya

Idén is elkészítették a nőszövetségi tagok a hímzéses tarisznyákat, amelyekkel jelképesen útra indulnak majd a Református Gimnázium végzősei.

Kedden délután két órakor adták át a jelképes batyukat a szatmári református egyházmegye nőszövetségi tagjai a Református Gimnáziumnak. A tarisznyákat a ballagás előtt, ünnepélyesen a tizenegyedik osztályosok adják majd át a 101 nappali és esti tagozatos végzősnek.

Mint megtudtuk, a tarisznyákat a nőszövetség minden évben elkészíti, ezzel az ajándékkal a vállukon indulnak majd útra jelképesen a végzősök. A gimnázium nevében, a szépen kidolgozott tarisznyákat Szilágyi Éva igazgatónő köszönte meg, aki díszoklevelet is átnyújtott a nőszövetségi tagoknak.

A ballagásra május 28-án, szombaton délelőtt tíz órától kerül sor a Láncos-templomban, az ünnepi alkalmon pedig Ft. Csűry István, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke hirdet majd igét.

A gimnáziumban négy osztály búcsúzik ebben az évben: a XII. A - filológia profilú osztály, a XII. B teológia osztály, a XII. C matematika-informatika osztály, valamint egy esti tagozat: a filológia profilú XIII. A.



Idén is elkészítették a himzéses tarisznyákat
Idén is elkészítették a himzéses tarisznyákat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: