2017-05-04 12:08:01• hírek • Kocsis Zoltán

Ütötték–vágták egymást a játékosok az Orosz Kupa döntőjében – Bicfalvi sem maradt ki a buliból!

Emlékezetesre sikeredett a labdarúgó Orosz Kupa idei döntője – más kérdés, hogy nem feltétlenül a játék miatt.

A fináléban a szocsi Olimpiai stadionban az Ural Jekaterinburg a Lokomotiv Moszkvával csapott össze. A helyszínen 24.500-an voltak tanúi annak, amint az esélyesebb Lokomotiv Igor Gyeniszov és Alekszej Mirancsuk góljaival 2-0-ás vezetést szerzett.

Nem emiatt marad azonban emlékezetes a mérkőzés – a ráadás perceiben ugyanis elszabadult a pokol! Az Ural tizenhatosa előtt több játékos is összeverekedett – osztották a pofonokat, rúgásokat „becsületesen”. A tömegverekedésből az Ural nagykárolyi játékosa, Bicfalvi Eric sem maradhatott ki! A 6-os mezben játszó középpályás is komoly vehemenciával érkezett a felbolydult méhkashoz, ám a „vasutasok” két játékosa, a főkolompos Ari és Vitalij Gyenyiszov nem túl előzékenyen azonnal „odébb tessékelték”. Bicfalvi a 15. másodpercnél tűnik fel a videón.

Miután megnyugodtak a kedélyek, a játékvezető két-két pirosat osztott ki mindkét csapat játékosainak: az Uralból Artem Fiedler és Edgar Manucsarjan, a Lokomotivból Ari és Jefferson Farfan mehetett időnap előtt zuhanyozni.

Több gól már nem született, így a Lokomotiv nyerte az Orosz Kupát, megragadva ezzel az egyedüli alkalmat, hogy kvalifikálja magát az Európa Liga következő szezonjára. Az Ural a bajnokságban a 12. helyen áll, hat ponttal az osztályozót jelentő 13. hely előtt – négy fordulóval a pontvadászat zárását megelőzően. Bicfalvi kilenc meccsen (bajnoki és kupa) négy gólt lőtt januári érkezése óta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: