2015-07-23 18:34:24• hírek • Szatmár.ro

Utolsó útjára kísértük barátunkat és kollégánkat, Romász Jánost

Csütörtökön 14 órától a kökényesdi temetőben vettünk végső búcsút a közkedvelt újságírótól.

Erdély több szegletéből is érkeztek újságírók csütörtökön Kökényesdre, hogy a helybeli kollégákkal, családtagokkal, egykori osztálytársakkal és barátokkal együtt vegyenek búcsút a néhány napja, 48 éves korában elhunyt Romász Jánostól. Romász, Jani bátya, Ketyó - sokan sokféle néven nevezték a sport- és vidéki újságírót, de mindenki ugyanannyira szerette a mindig jókedvű, Fradi-fanatikus örökifjút.

A temetésen Fodor Lajos református tiszteletes mint jó ismerőstől búcsúzott az újságírótól és annak egyik kedvenc dalából is idézett: "Zöld csillag kihunyt az égen, a csónak partot ért/Hideg csendben fekete minden, legyen az álmod szép/Legyen az álmod szép" - szól a P-Mobil slágere.

Harangozó József görög katolikus esperes barátunk és kollégánk életét egy szép, egészséges és jól termő gyümölcsfához hasonlította, amit egy hirtelen jött vihar gyökerestől tépett ki a földből.

A szertartást követően a gyászolók baráti beszélgetésre gyűltek össze: egykori krónikás, hírlapos, szatmár.ro-s és Friss újságos kollégák, családtagok és barátok együtt elevenítették fel a Romász Jánossal átélt kalandokat, bulikat.

Mindegyikőnknek hiányozni fog Jani. Jobban, mint azt ő bármikor gondolta volna.

Kökényesden temették el Romász Jánost

Kökényesden temették el Romász Jánost

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: