2018. szeptember. 26., szerda
Névnap:
2017-11-10 10:48:06• hírek • (x)

Utolsó szabad helyek a Norberto Fashion csapatában

Ha Ön is arra vágyik, hogy profi csapatban dolgozhasson, ha nem elégedett a munkakörülményeivel, ha egyszerűen csak az ideális munkahelyet keresi, ahol hosszútávra tervezhet, ne hezitáljon, jelentkezzen a Norberto Fashionhoz! 


A szatmárnémeti székhelyű férfikonfekciós varroda most varrókkal és varrónőkkel bővítené csapatát. Dolgozzon barátságos légkörben, támogató munkatársak között, akik mellett repülnek a munkaórák! A munka légkondicionált helyiségekben folyik, ezzel is az ott dolgozók kényelmi körülményeit szolgálva, hiszen olyan elegáns ruhadarabok elkészítéséről van szó, amelyek a hazai is nemzetközi piacon egyaránt értékesítve lesznek.
 

Elsősorban a konfekcióiparban tapasztalattal rendelkező személyek jelentkezését várják, de egész csoportokat is alkalmaznak, ha arról van szó, hogy egy korábbi cégnél együttműködő, jó közösség épült már ki és együtt váltanának munkahelyet.
 

A Norberto Fashion a fizetés mellé ebédjegyet is biztosít, a fizetés pontos, az alkalmazottak mindig a fizetésnapnak kijelölt dátumon kapják meg havi juttatásukat. Ne hezitáljon, jelentkezzen, hiszen semmit sem veszíthet! A Norberto Fashion biztosítja Önnek is a karácsonyi prémiumot, nem kell amiatt aggódnia, hogy a munkahelyváltás miatt éppen az ünnepek előtt szorul meg anyagilag.
 

Fontos megemlíteni azt is, hogy a cég egész évben folyamatosan tud munkát biztosítani alkalmazottainak, ráadásul biztosítják a munkahelyre történő személyszállítást is.
 

Jelentkezni, érdeklődni a norbertofashion@gmail.com email címen lehet, vagy személyesen az Energiei utca 5. szám alatt található varrodában. További információkért hívhatja a 0742-545-098-as telefonszámot is.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: