2010-04-16 13:16:59• hírek • Póti Orsolya

Utolsó rockkoncert a Samfestig

Szombat este a G. M. Zamfirescu Kulturális Központban rendezik meg - a tervek szerint júliusban megtartandó Samfest Fesztiválig - az utolsó rockkoncertet.

A G. M. Zamfirescu Kulturális Központban április 17-én, szombat este 20 órától az utolsó rockkoncertet szervezik meg a metal zene kedvelőinek a nyári Samfestig. A koncerten két budapesti zenekar is fellép, valamint a korábbi koncertekről jól ismert szatmári SMOG zenekar is újra koncertet ad.

A budapesti Superbutt 2000 februárjában alakult, és a tíz év alatt számos európai  koncertturnén vett részt. Az együttes „modern new school" metált játszik, ironikus zeneszövegeiket angol nyelven írják. A zenekar Magyarország egyik legtöbbet koncertező metálzenekara, aki most angliai turnéjáról érkezik Szatmárnémetibe.  A szintén budapesti AWS zenekar 2007-ben alakult fiatal tehetséges zenészekből, akik alternatív metált játszanak, és a koncertturnék mellett jelenleg első nagylemezüket készítik.

A hardcore-metált játszó szatmári SMOG zenekar öt éve alakult, és a fiatal zenészeknek számos sikeres fellépéseik voltak az öt év alatt. Első lemezük idén nyáron fog megjelenni, amely több év munka és zenélés eredménye. „A Superbuttal ez lesz a harmadik fellépésünk, és mindig nagy megtiszteltetés számunkra, hogy velük koncertezhetünk." - mondta el a Szatmár.ro-nak Sirgher Lóránt, a SMOG gitárosa.

A koncertre a belépőjegy 10 lejbe kerül.


A budapesti Superbutt
A budapesti Superbutt


A szatmári SMOG zenekar
A szatmári SMOG zenekar


A budapesti AWS együttes
A budapesti AWS együttes


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: