2019-02-13 14:03:00• hírek • Szatmár.ro

Utolsó perces ajándékötletek egy nő tollából tanácstalan férfiak számára

A Nicovid kínálata
A Nicovid kínálata

Csütörtökön Valentin nap, de február 24-e, március elseje és a Nők Nemzetközi Világnapja sincs messze.

Itt egy tuti recept egy nő tollából, melyet az utolsó percben sem késő megoldani:

 

Vegyen egy órás szabadidőt a bevásárlásra, de a pénztárcáját se felejte otthon. Üljön be az autóba, buszba, vagy lábbuszba és keresse fel Szatmárnémeti egyik legvegyesebb választékával rendelkező szupermarketjét, nevezetesen a Nocovidet, lehetőség szerint a Zsadányi (Closca) úton!

 

A keverékhez - esetünkben a meglepetéshez - szüksége lesz egy nagy adag csokoládéra. Ez az alapja mindennek. Amennyiben az ajándékozás alanya cukormentesen étkezik, ne essen kétségbe, jó nagy adag déli gyümölcs is megteszi. Ehhez adjon hozzá némi márciuskát, jobb többet mint kevesebbet. Ezeket tegye egy szép kis papírtasakba, el ne vesszenek az élvezetek halmozásában. A csoki vagy gyümölcs mellé egyéb finomságokat is beszerezhet, a félszáraz vagy félédes fehér bort vagy pezsgőt ajánljuk, ez megy a legjobban a desszertekhez. Hogy ne csak az ízlelőbimbókat kényeztesse, adjon dolgot a szeretett személy orrának is: az illatos tusfürdők, bódító parfümök, piperecikkek óriási választékában Ön is megtalálja a megfelelőt.

 

Az érzékek varázslatát az alkalomhoz illő tálalás, azaz a csomagolás koronázza meg. Ezt egyszerűen, a kasszák mellett található papírtáskák segítségével is megoldhatja, nem kell origami művésszé válnia egy egyszerű ajándékcsomag miatt. A történetnek azonban itt még nincs vége.

 

Mielőtt beállna a sorba, kanyarodjon vissza az élelmiszerek irányába, és szerezze be barátnője, párja, élettársa vagy felesége kedvenc desszertjének hozzávalóit is! Legyen az muffin, szuflé, lávasüti vagy fondü, igazán mókás programot üthetnek össze kettecskén, ha csokoládé vagy gyümölcs és egy pohár bor mellett közösen készítik el az édességet. A néhol ügyetlen, máskor bosszús pillanatok nem csak csapatot kovácsolnak Önökből, hanem érdemben eltöltött romantikával is megajándékozzák párkapcsolatukat.

 

Puhatolja ki a kedvenc desszertet és irány a Nicovid! Az üzletlánc munkatársai szívesen állnak rendelkezésére, bármilyen jellegű kérdése is legyen. A Zsadányi úti boltnak saját parkolója van, így helyet sem kell keresnie, ha siet és saját jarművével érkezik.

 

Szánjon a bevásárlásra egy órácskát, és meglátja, élete párja romantikától csillogó szemmel köti fel az kötényt a jeles alkalommal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: