2010-01-26 15:54:33• hírek • www.ma.hu

Utolsó hónapban a Barátok köztös kismama

A nyolcadik hónapban lévő színésznő frissen, lendületesen vág neki az utolsó hónapnak, hogy aztán újra átélhesse a gyönyörű pillanatot, és második gyermekének is életet adhasson.

Tapasztalt anyukaként Deutsch Anita kicsit máshogy készül a szülésre, mint első gyermekénél.

Elhatározta, hogy lazábban fogja venni ezt az utolsó hónapot, és a szülés után sem kizárólag az újszülöttre szeretne koncentrálni, hiszen a család többi tagjának is szüksége van rá.

A most 5 éves Emma nagyon várja a kistesót, őszintén örül neki, és Anita pocakján keresztül már játszanak is egymással. Hogy Emma minél jobban vegye a szülés utáni akadályokat, igyekszenek különböző szülői praktikákkal meglepetésként beállítani a testvér érkezését.

A színésznő ezt a terhességet máshogy élte meg - egyedül az allergia az, ami problémát okozott. Ahogyan ez első szülésnél, párja, Kinizsi Ottó most is benn lesz a szülőszobában.

Anita a következő napokban kezd el igazán készülni a baba érkezésére, sok ruhát, ajándékot kaptak már a barátnőktől, és a gyerekszoba átalakításának is most látnak majd neki - árulta el a sztár a Reggeli című műsorban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: