2009-03-13 17:27:06• hírek • Ferenczi Noémi

Utolsó Ötletbörzés szeminárium

Pénteken délután zajlott az immár hatodik alkalommal megrendezett Ötletbörze utolsó szemináriuma. A döntő április végén lesz.

A Hans Lindner Alapítvány által szervezett vállalkozói projektek elkészítésén alapuló hatodik Ötletbörze utolsó előtti állomásához érkezett, ugyanis pénteken délután megtartották az idei vetélkedő utolsó workshopját. A tanácsadáson 63 csapat vett részt, vagyis közel 300 diák. A megye összes középiskolája képviseltette magát.

A körülbelül 3 órán át tartó tanácsadáson a csapatokat egy-egy helyi vállalkozó „vette pártfogásába", vagyis avatta be a vállalkozások vezetésének rejtelmeibe. A szeminárium fő témája a vállalkozások pénzügyi tervének kidolgozása volt, melyet a diákok sikerrel felhasználhatnak majd projektjeik készítése során.

A projektek leadási határideje március 27., melyet március 31. és április 2. között kell majd megvédeniük a diákoknak. Az eredményhirdetésre április 3-án kerül sor. A tíz legjobb csapat további képzésen fog részt venni. A végső döntőre április 29-én kerül sor az Opel West autósszalonban.

Idén is sokan vesznek részt az Ötletbörze című vállalkozói játékban.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria

A vállalkozók külön-külön foglalkoztak a csapatokkal

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: