2013-02-20 17:24:29• hírek • Póti Orsolya

Utoljára várják a gyerekeket a Toldi utcai Fonó-Házba

Ezen a hétvégén utoljára várja a toldi utcai Fonó-Házban tanítványait az Aranykapu Kézműves Műhely. Ezt követően néhány hetes szünetre kerül sor, majd - előreláthatóan március végétől - új helyszínen, megújult formában folytatódnak az eddigi foglalkozások, újabbakkal kiegészülve.

Február 22-én, pénteken 16 órai kezdettel az I-II. osztályosok fonaljátékokat tanulhatnak, a nagyobb tanítványok pedig 18 órától véglegesíthetik eddigi szőtt munkáikat.

Szombat délelőtt az óvodások ugyancsak fonaljátékokkal ismerkednek majd, maguk készítette színes zsinórok felhasználásával. A kezdőket 10 órától, a haladókat pedig 11 órától várják a kézműves műhely oktatói.

Szombat délután 16 órai kezdettel kerül sor a Házitündér Tanoda soron következő találkozójára, amikor is a leendő háziasszonyok vaníliás kiflit készíthetnek oktatójuk segítségével.

A hétvégi foglalkozást követően néhány hetes szünetre kerül majd sor, ugyanis költözniük kell a Hans Lindner Alapítvány tulajdonában lévő Toldi utcai ingatlanból. Az új helyszín a Marasesti utca 12 szám alatt lesz, ahol a megszokott tevékenységek mellett új foglalkozások is várják a gyerekeket.

„A Marasesti utcai ingatlant egy olyan család ajánlotta fel egyesületünknek, amelynek gyermekei már évek óta részt vesznek foglalkozásainkon. Reméljük a húsvétot megelőző rendezvényeink már ebben az épületben fognak zajlani" - mondta el Nezezon Enikő a Szatmár.ro-nak.

A szervezők szeretettel várják az érdeklődő gyerekeket a Toldi (Nicolaie Iorga) utca 52. szám alatti Aranykapu Fonó-Házban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: