2015-12-04 12:51:12• hírek • Szatmár.ro

Útlezárásra lehet számítani az István-tér környékén

A polgármesteri hivatal közleménye szerint a veszélyessé vált ágakat távolítják el a park fáiról.

December 7. és 9. között útlezárásokra lehet számítani az István téri (P-ta Eroii Revolutiei) park környékén, a Régi Kórház szomszédságában. Az ok: a park öreg, 12-20 méter magas fáiról fogják eltávolítani a beteg, elszáradt ágakat. Nagy magasságban fognak dolgozni, emiatt pedig különleges felszerelés használatát igényli a művelet, másrészt a magasból leeső ágak veszélyeztethetik az autók és gyalogosok épségét.

„Nemrég egy szakértő járt Szatmárnémetiben és vizsgálta meg a gyanús állapotban levő fák állapotát. Az ő javaslatait követve távolítjuk el a beteg ágakat" - magyarázta Dan Babut városmenedzser.

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint december 7-én, hétfőn 8 és 17 óra között a Mátyás király (Liviu Rebreanu) utca Kazinczy (Stefan Cel Mare) utca és az E-ON gaz székház közötti szakaszán nem lehet majd közlekedni. December 8-án, kedden  és 9-én, szerdán 8 és 17 óra között a Jósika (Delavrancea) utca egy része lesz a munkálatok miatt lezárva, a Régi Kórház és a Kazinczy utca közötti szakaszon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: