2019-03-15 06:33:35• hírek • Szatmár.ro

Útlezárások várhatóak a központban a március 15-i megemlékezés és ünnepség miatt

Útlezárások várhatóak Szatmárnémeti belvárosában a péntek ünnepség miatt.

A Szatmár Megyei Csendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint bosszúság érheti az autózókat, mert péntek délután lezárásokra számíthatnak a délutáni csúcsforgalom idejében.

 

A csendőrség, a rendőrség és a katasztrófavédelem megyei szinten fokozott figyelemmel jár el, készenlétben lesznek az esetleges balesetek elkerülése érdekében. Emelt szintű hatósági jelenlétre nem csak a municípiumban, hanem Nagykárolyban, Tasnádon, Sárközújlakon, Erdődön és Lázáriban is számíthatnak. Nem kell meglepődni a szokottnál több egyenruhás láttán!

 

Szatmárnémetiben március 15-én, péntek délután 16 órától 18:30-ig ideiglenes közlekedési változások lépnek érvénybe a következő helyszíneken:

 

  • A Libertatii térre tilos a behajtás 15:45-től a Horea, a Gróf Csáky Attila (Traian) és a Kazinczy (Stefan cel Mare) utcák felől
  • 16 órától a Kazinczy (Stefan cel Mare) utcába tilos behajtani a Kölcsey (Iuliu Maniu), a Vörösmarty (Marsilia), a Kinizsi (Ioan Slavici), a Zárda (Ceahlaului) és a (Arany János) Randunelelor utcák felől. A Kazinczy (Stefan cel Mare) utcát egészen az István (Eroilor Revolitiei) térig lezárják. A park környékén érdemes majd vigyázni, figyelni a rendőrök irányítására.

 

A közlekedési balesetek és incidensek elkerülése érdekében a csendőrség a lakosságot fokozott figyelemre, türelemre inti és az útvonal előzetes megtervezésére. A pénteki csúcsforgalomban nem lesz könnyű kikerülni Szatmárnémeti egyik legforgalmasabb csomópontját, ezért több időre és tűrőképességre lesz szüksége a munkából hazafelé igyekvő sofőröknek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: