2010-06-14 17:36:28• hírek • Szatmar.ro

Útlezárások útjavítás miatt

A már szokásos délutáni, Golescu hídon kialakuló forgalmi dugóhoz - amely Szatmárnémeti egyik jellegzetessége -, hétfőn a Prahova utca részleges lezárása is hozzájárult.

A Golescu hídról a 15-ös lakónegyedbe vezető sávon a délelőtti órákban megkezdődtek a munkálatok az út felújítására. A hirtelen jött délutáni vihar, a sietség és a sofőrök tájékozatlansága az útfelújítással kapcsolatban nem kis fejfájást okozott a hídon áthaladni kényszerülő autósoknak. Amint arról a Szatmár.ro már tájékoztatott múlt héten, a mai napon olyan útszakaszok javítására került sor, amelyek zsúfoltságuk, ugyanakkor rossz állapotuk miatt nem tűrnek halasztást.

A megyei kórházhoz, illetve a Szamos-negyedi Piachoz vezető Prahovei utca a 15-ös, valamint a 14-es negyedben lakók által leginkább használt útrész, amelynek lezárásával az említett két negyedbe való bejutás vált nehézkessé, illetve tette forgalmasabbá a Károlyi utat, valamint a Closca sugárutat. Ez a két útszakasz jelenthet ugyanis alternatívát, a már említett két negyed lakóinak az otthonaikat autóval való megközelítésben.
A Prahovei utcán kívül szintén ezen a napon kezdtek bele a Mihai Viteazul utca javításába, illetve a Henri Coanda és a Piata Romana környékének.


Az útjavítás miatt lezárták a Prahovei utcát.
Az útjavítás miatt lezárták a Prahovei utcát.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: