2011-05-16 15:48:22• hírek • Szatmár.ro

Útlezárás lesz

Hadad községben bekövetkezett földcsuszamlásból adódóan, a DJ 196 jelzésű megyei út Hadad belterületi részének útjavítási munkálatai miatt, 2011 május 24.-én 8.00 órai kezdettel - három hónapos időszakra - lezárják az utat.

Ebben az időintervallumban a gépjárművezetők a DN 19A jelzésű Alsószopor-, a DJ 196 és DJ 108P jelzésű útkereszteződés Nántű-Rákosterebes- Bábca- Máramaros megye határa -Bikácfalva, Felsővárca, Ortița, Alsóvárca-, DJ 108D jelzésű Szilágycseh kerülőutakat vehetik igénybe.

Az említett útszakaszok lezárására-, illetve a településeket összekötő DJ 196 jelzésű megyei útra való felvezetőkre útjelző táblák fognak figyelmeztetni. Az útlezárásról a Szatmár Megyei Tanács-, a Szatmár Megyei Mentőszolgálatot, a Szatmár és Szilágy Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelősségét-, valamint a két megye Rendőr-felügyelősségét is értesítette.

A útszakasz felújítási munkálatainak időszakában - a lakosság megértését kérve - a Szatmár Megyei Tanács a forgalomban résztvevőket arra kéri, hogy a zavartalan közlekedés érdekében vegyék igénybe a kerülő útvonalakat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: