2019-01-23 12:36:38• hírek • Szatmár.ro

Útlezárás és buszmenetrend változás csütörtök reggel a központban

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala a lakosság tudomására hozta Facebook oldalán, hogy a nemzeti ünnepre és a városi ünnepségre való tekintettel csütörtök reggel útlezárás lép érvénybe.

A lezárás nem csak az autósoknak, hanem a buszvezetőknek is megnehezíti a dolgát, sokaknak tör borsot az orra alá az ideiglenes változás. Január 24-én, csütörtökon reggel 9:30 és 11:00 óra között lezárják az Eötvös (A. I. Cuza) utca rendőrségig tartó szakaszát és az Iskolaközt (G. Lazar utca). Gondoljuk át az útvonalat előre, nehogy kellemetlen meglepetés érjen!

 

A buszmenetrend is megváltozik erre a pár órára, tájékoztat a Transurban, szintén a Facebook oldalán. A következő járatokat érinti a módosítás: 2, 9, 11, 12, 13, 14, 17, 18 és 29. Ezek az autóbuszok nem állnak meg az Eötvös utcai megállóban, hanem kerülőúton közlekednek a Széchenyi (1 Decembrie) utcán. A 2-es, 11-es és 12-es vonalon a fel- és leszállóhelyek a villanyóránál lesznek. A 9-es, 17-es és 29-es buszok végállomása a Széchenyi (1 Decembrie) utcán lesz.

 

A Polgármesteri Hivatal és a Transurban a lakosság türelmét és megértését kéri.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: