2010-02-24 18:24:11• hírek • Kótai Levente

Útjavítások voltak és lesznek

Javul a városi utak állapota - tájékoztat Ilyés Gyula polgármester.

Az elmúlt hetekben néhány utcában sikerül eltüntetni a gödröket, de az elvégzett kátyúzás csak ideiglenes megoldást jelent. Az évszak időjárása nem teszi lehetővé, hogy tartós aszfaltréteget vonjanak. A fennálló körülményekre kialakított technika felhasználásával ideiglenes burkolatot alkalmaztak. A munkálatok a Henri Coandă, C.A. Rosetti, Oituz, Arinului, Prahovei, Ioan Slavici, Banatului, utcákat érintették, valamint a Károlyi utat.

A tavasz beálltával kezdődnek el a nagyobb munkálatok. Lejárt a fellebbezési ideje annak a közbeszerzésnek, amelyet a Alfa Rom Kft. nyert meg. A munkálatokra 587.783,50 lejt fordít a város, amihez hozzáadódik az ÁFA értéke. A nyertessel kötött szerződés értelmében az elkövetkező négy évben az útburkoló vállalattal fogja ellátni a karbantartási munkálatokat.

A következő hetekben is folytatódik a kátyúk betömése. Ezen a héten csütörtökön és pénteken, illetve a rá következő hétfőn és kedden hajtják végre a Golescu utca valamint a Nagypiac környékének rendbehozatalát. A köztes hétvégén a piac intenzív látogatottsága miatt szünetelnek a munkálatok. Az említett négy napon egysávos közlekedésre kell számítani. Parkolásra sem lesz lehetőség a javítás területén.


Eltűntetik az úthibákat - reméljük minél hosszabb időre
Eltűntetik az úthibákat - reméljük minél hosszabb időre


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: