2007-09-18 16:22:19• hírek • István Löchli

Megkezdődtek a munkálatok

 Elkezdődött a város központjában levő útszakaszok leaszfaltozása.

A keddi nap folyamán megkezdődtek az Alexandru Ioan Cuza, Gheorghe Lazar, Petru Bran és Pastravului utcák leaszfaltozási munkálatai, melynek kivitelezését a SAMCIF Rt. végzi el.

Az Alexandru Ioan Cuza utca lezárását követőn ideiglenesen a buszmegálló a Művészeti Múzeummal szembeni útszakaszra költözött át, míg a kivitelező cég be nem fejezi a munkálatokat. Mivel ez az egyik legforgalmasabb útszakasznak számított, ezért a Traian sugárúton és a December 1 utcában a megnövekedett gépjárműforgalom miatt, rendőrök terelik a forgalmat. A December 1 utcát nemcsak a személygépkocsik, hanem az Alexandru Ioan Cuza régi aszfaltrétegét elszállító gépjárművek is használják, ezért több esetben forgalomkorlátozásra lehet számítani. A kivitelező cég ígéretet tett arra, hogy mihamarabb befejezik a munkálatokat - ezt támasztja alá, hogy az útszakasz mindkét végén megkezdték az útfelújítást.

Emellett még az ősz folyamán a Petőfi Sándor, Hám János, a Várdomb (Decebal), a Micu Klein, Aurel Popp, Gh. Sincai, I.B.Deleanu, Mihai Eminescu utcákat is leaszfaltozzák, amelyet az ALFAROM Kft. végez, valamint a Retezatului, Mihail Koganiceanu, valamint a stadion környéki utcák: Arenei, Luceafarul, Parcului, Ion Neculce, amelyeknek az aszfaltozási munkálatait a „CONSTRUCTII DRUMURI” RT. végzi.
 
 
 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: