2010-02-25 17:28:21• hírek • Kótai Levente

Útjavítás a Nagypiac környékén

A mai napon elkezdődött az út felmarása, keddre befejeződnek a munkálatok.

A Nagypiac mellet végig haladó Golescu utca fokozottan igénybe van véve: egyrészt  a piacra igyekvők, másrészt  a hídon közlekedők miatt rendelte el a polgármesteri hivatal a sürgősségi javításokat. Az Alfa Rom Kft. gépei és emberei megkezdték a munkálatokat, az út felmarása pedig holnap is folytatódni fog. Szombaton és vasárnak szüneteltetik a munkálatokat, mert a zsúfolt piaci napon egyszerűen képtelenség dolgozni - tájékoztatta a sajtót Ilyés Gyula polgármester.

A helyszínen dolgozó munkavezető is megerősített, hogy jövő hét keddig mindenképpen befejezik a burkolat öntését. A pénteken még az elkopott réteg eltávolításával foglalkoznak, és hétfőn látnak hozzá az új aszfalt lerakásához. Az eddigiekben nem történt semmilyen fennakadás a munkálatok elvégzése közben.

A javítások helyszínén nem lehetett lezárni, elterelni a forgalmat, ezért a munkálatok ideje alatt csak félsávon közlekedhetnek az autók. A kivitelezésben részt vevők arra kérik az autósokat, ha csak tehetik, kerüljék el az Golescu utcát.


Útjavítások a Golescu utcán
Útjavítások a Golescu utcán


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: