2012-07-06 08:37:47• hírek • MTI

Utcazenész-regula Woodbridge-ben

A suffolki Woodbridge vezetőségénél talált nyitott fülekre sok panasz, amelyekkel elsősorban bolti eladók hozakodtak elő, mivel ők szenvednek a legtöbbet az üzletük közelében muzsikálóktól.
"Vannak egészen fantasztikus zenészeink, de van néhány nagyon rossz is" - idézte Neil Boast, a városközpont igazgatóját a BBC brit közszolgálati tartalomszolgáltató.

A rosszakkal az a fő baj, hogy nemcsak rosszul játszanak, hanem ráadásul mindig ugyanazt. Repertoárjuk rendkívül szűkös, és az örökös ismétlődés megőrjíti kényszerű közönségüket. A városban van egy trombitás, aki mindössze ötütemnyit játszik, azután elhallgat, majd pedig kezdi elölről ugyanazt a műfoszlányt. Ő a legnépszerűtlenebb woodbridge-i utcai muzsikus.
Mostantól, ha panasz érkezik egy zenészre, a város megszabhatja, hogy maximálisan hány percig játszhat egy adott helyen, és hány órányi szünet után térhet vissza.

A szabályozás nem ismeretlen Angliában. Bath-ban például 45 perc játék után két órán át vagy csendben kell lennie egy utcazenésznek, vagy hallótávolságon kívül kell folytatnia produkcióját. (MTI)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: