2013-07-22 11:41:18• hírek • Szatmár.ro

Utazzon olcsón és biztonságosan az Edmeeával!

Akár a tengerparti vakációkat, akár az aktívabb pihenést részesíti előnyben, a szatmárnémeti Edmeea Travellel mindig biztonságban utazik. A közel három éve turisztikai ügynökségként is működő utazási vállalatot több éves tapasztalat, barátságos ár és széles kínálat jellemzi.

Az Edmeea Trans több mint tíz éve van jelen a román utazási piacon, amely Szatmárnémetiből és Nagykárolyból naponta háromszor indít kényelmes, légkondicionálóval felszerelt járatokat a magyar fővárosba a Máramarossziget - Avasfelsőfalu - Szatmárnémeti - Nagykároly - Budapest útvonalon.

A nyugdíjasok, a diákok, illetve az oda-vissza utat igénylők kedvezményes áron vehetik igénybe az Edmeea fent említett szolgáltatásai, de az utazóknak lehetőségükben áll kisautót és autóbuszt igényelni, vagy bérelni (sofőrrel vagy sofőr nélkül), ezen kívül pedig delegációk szállítását is vállalja a cég.

A szatmári utazási cég 2011 nyarától kibővítette szolgáltatásait: a menetrend szerinti személyszállítás és a gépjárműbérlés mellett a Horea utca 1. szám alatti (Moda ház) székhelyén garantáltan a legolcsóbb repülőjegyekkel, valamint belföldi és külföldi utakkal várják az érdeklődőket.

Az Edmeea Travel elsősorban Görögország szakértőjeként ismert, ahová nagy választékban kínálnak üdülőprogramokat repülővel, autóbusszal vagy akár egyénileg is. Ezen kívül többek között Törökország, Horvátország, Bulgária, Spanyolország, Egyiptom és Tunézia üdülőközpontjait ajánlja az utazási iroda, de repülőjegyek a világ minden tájára lefoglalhatóak itt.

Kínálata a charteres nyaralóprogramoktól, tematikus és a kulturális körutazásokon át a sí utakig mindent magába foglal. Az Edmeea nagyon kedvező feltételekkel tud együttműködni közel 30 hazai touroperatoral és külföldi partnereivel, ennek eredménye pedig a rendkívül kedvező árak.

Használja ki az előfoglalási akciókat, hiszen így részesülhet a legkedvezményesebb utazásokban - javasolják az iroda utazási ügynökei. Az előfoglalási ajánlatokon kívül számos akciós last minute utazásokról is tájékoztat az Edmeea munkatársai, ezeket pedig mindenképp megéri figyelemmel követni, hiszen hihetetlenül olcsón eljuthatunk a világ bármelyik tájára.

Helyfoglalásért, illetve bővebb információkért keresse fel az Edmeea Travel utazási irodát a Horea utca 1. szám alatti székhelyét, tárcsázza a 0261-711-005-ös, a 0744-610-682-es, illetve a 0361-805-800-ás telefonszámok egyikét, vagy látogasson el a www.edmeeatrans és a www.edmeeatravel honlapokra, ha pedig kérdése van, írja meg a contact@edmeeatrans.ro e-mailcmre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: