2009-12-30 12:38:42• hírek • (X)

Utazzon Velünk!

Cégünk napi rendszerességgel indít kényelmes járatokat Kolozsvárra, állandó jelleggel kisbuszbérlési lehetőséget kínál ügyfeleinek és újabban ingáztatást is vállal.

A Bara Reisen utaztatási cég 1992-ben alakult. Az elmúlt tíz évben főleg a személyszállításra összpontosítottunk, így mondhatjuk, hogy cégünk fő ütőere a külföldi, és belföldi alkalmi vagy turisztikai személyszállítás. Szolgáltatásaink gerincoszlopát a Kolozsvár és Szatmárnémeti közti napi rendszerességű utasszállítás képezi. Reggel 6 órakor, illetve délután 15 órakor is indítunk járatokat Erdély fővárosába, onnan városunkba pedig 14 órakor, illetve 18:30-kor biztosítunk visszatérést. Figyelembe véve utasaink "szieszta" igényeit újabban vasárnaponként 18 órakor is indítunk járatot, amely este 21 órakor tér haza.

Kizárólag modern, kényelmes, 16-20 férőhelyes, légkondicionált kisbuszokkal dolgozunk, amelyek mobilitásuknak köszönhetően rekord idő alatt juttatják utasainkat a kívánt úticélhoz. Legújabb bevetésünk pedig egy 35 férőhelyes turistabusz. Ugyanakkor utasaink biztonságára a fiatal, ám tapasztalt autóvezetői gárda is ügyel, akik legalább egy millió balesetmentes kilométert tudhatnak maguk mögött.

A Kolozsvár és Szatmárnémeti közötti buszjárataink három óra alatt teszik meg a 170 kilométeres távot, amely annak köszönhető, hogy csakis előjegyzéssel rendelkező utasokat fogadunk, akiknek túlnyomó többsége Szatmárnémetiből, ritkábban az útba eső településekről való. Az utazás egységes költsége 20 lej személyenként.


Bara Reisen - utazzon olcsón, gyorsan és kényelmesen

A Bara Reisen kényelmes kisbuszokkal gondoskodik az Ön szállításáról.

A Bara Reisen kényelmes kisbuszokkal gondoskodik az Ön szállításáról.
Bara Reisen - utazzon olcsón, gyorsan és kényelmesen


Az állandó járatok mellett csoportok számára igény szerint külön megrendeléseket is vállalunk: kisbusz bérlési lehetőséget biztosítunk esküvőkre, kirándulásokra vagy egyéb összejövetelekre.

Újabban immár ingáztatással is foglalkozunk, ezzel a szolgáltatással cégeket, alapítványokat próbálunk kiszolgálni, akár a város területén belül, akár azon kívül. Vállaljuk alkalmazottak szállítását az egyes termelői egységekhez, illetve felelünk az onnan való visszautaztatásért is.

Ha több információra lenne szüksége, vagy helyet foglalna járatainkon hívja cégünk tudakozó vonalát a 0744 660 118-as számon, ahol kollégáink készségesen állnak rendelkezésre. Megfigyeléseiket, ötleteiket, vagy akár panaszaikat a csabibara@yahoo.com e-mail címre is elküldhetik, amelyre rövid időn belül választ küldd a vezetői kar.

Amennyiben felkeltettük cégünk iránti érdeklődését, szívesen várjuk hívásaikat és megrendeléseiket.

Válasszon minket bizalommal!

Tisztelettel:

Bara Csaba

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: