2012-07-05 13:26:02• hírek • Póti Orsolya

Utazz vonattal kedvezményesen!

Árkedvezményekkel várja a Román Vasúttársaság ebben az évben is azokat, akik a vonatos utazás mellett döntenek. Az utazni vágyók több mint ötféle akció közül válogathatnak - tudtuk meg Liliana Crasnaitól, a szatmárnémeti állomás vezetőjétől.

A vasúti társaság egyik újdonsága a TrenPlus Kártya (Card TrenPlus), amely kézhezvételtől kezdve bármikor felhasználható kedvezményes utazásra. Azok akik kiváltják az utazási kártyát 25 százalékos utazási támogatásra jogosultak, amennyiben a jegyet a társaság utazási ügynökségeinél, vagy az állomási jegypénztárakban vásárolják meg. Online jegyváltás esetén 5 százalék árengedményben részesül az utas, és amennyiben Maestro, vagy MasterCard-al fizet 10 százalékkal olcsóbban utazhat.

Egy másik kedvező akció az 5, 10 és 15 napra szóló bérletek váltásakor érvényes. Aki 15 napos bérletet vált 45 százalék árengedményben részesül, a 10 napos bérletekre 35 százalék kedvezmény jár, míg az 5 napos bérletek 25 százalékkal olcsóbbak.

25 és 60 százalék közötti árengedményben részesülnek azok akik VSD Kártyát, azaz hétvégi-kártyát váltanak. 5, illetve 13 százalékkal olcsóbban utazhatnak azok, akik az előzetes jegyvásárlás választják és retúrjegyek vásárlásakor továbbra is 10 százalék kedvezmény jár.

A „Minigrup 2-5" elnevezésű akció azoknak szól, akik kisebb csoportokban utaznak a hétköznapokon. A csoportban utazók 10 és 25 százalék közötti árkedvezményben részesülnek. A kedvezményes kiscsoportos utazásról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Bővebb információkért érdeklődjenek a Szatmárnémeti Vasútállomáson, vagy a 0261-768-704-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: