2014-06-19 15:44:58• hírek • (x)

Utazz gondtalanul és kényelmesen az Edmeea Transszal

Repülőjegyet vennél, nyaralnál, vagy egy kisbuszt bérelnél? Vedd fel a kapcsolatot az Edmeeával!

Hosszú évek óta az utazók megbízható partnere az Edmeea Trans: nincs is náluk kényelmesebb megoldás azok számára, akik nem saját autójukkal akarnak Budapestre látogatni. A magyar fővárosba ugyanis minden nap több járatot is indítanak Szatmárnémetiből - 8, 12 és 22.30 órai indulással a Szatmárnémeti Vasútállomástól -, illetve a hazatérők számára is menetrendszerinti járatokat indítanak minden nap 8.30, 16 és 18.45 órás indulással a Népliget autóbuszállomásából.

Az Edmeea Trans rendelkezik a Szatmárnémetiből induló budapesti járatok közül a legmodernebb buszokkal, a 9-20 személyes járművekben tehát garantált a kényelem. Az autókat nagy tapasztalattal rendelkező sofőrök vezetik: az Edmeeánál 14 éve ugyanaz a hat autóvezető rója az utakat, így megbízhatóságuk és vezetési tapasztalatuk sem megkérdőjelezhető. Azok pedig, akik Budapestre szeretnének utazni, vagy éppen hazatérnének onnan, akár interneten keresztül is foglalhatnak jegyet az Edmeea Trans weboldalán.

Repülőjegyek az Edmeea Transtól

A cég repülőjegyek árusításával is foglalkozik - érdeklődj e-mailen a téged érdeklő jegy iránt, az operátorok pedig rövid időn belül válaszolnak neked az árral kapcsolatban. Az Edmeea a legtöbb nagy légitársaság partnere, így gyakorlatilag a világ bármelyik pontjára tudnak repülőjegyet biztosítani, ráadásul annak kifizetése online is lehetséges, a vásárló pedig e-mailben is megkaphatja a jegyét. A pontosság, megbízhatóság és a kedvezményes árak lehetnek az okai annak, hogy Amerikából is vásárolnak repülőjegyet az Edmeea Trans segítségével.

Az Edmeea Trans székhelye

A Divatház szomszédságában található cég utazási irodaként is működik, csoportos utazásokhoz pedig kisbuszt is lehet bérelni tőlük, akár sofőr nélkül is. Ez különösen hasznos, ha egy nagyobb baráti társaság együtt menne el kirándulni - nem is csoda, hogy a nyári periódusra már többen is jelezték bérlési igényüket egy-egy kisebb vagy nagyobb járműre.

Repülőtéri transzfer akár Németországból is

Az Edmeea Transnak, mint az uztaztatás verhetetlen bajnokának az sem okoz gondot, ha repülőtéri transzferre lenne szüksége az utazónak: akár Kolozsvárra, akár a Liszt Ferenc Repülőtérre, de akár távolabbi repülőterekre is elviszik vagy éppen elhozzák onnan az utazókat.

Keresd fel az Edmeea Trans honlapját, vagy érdeklődj személyesen a cég Divatház és az Északi Színház között található székhelyén. A cég elérhető a 0361-805.800-as vagy a 0744-610-682-es telefonszámokon vagy e-mailen a contact@edmeeatrans.ro címen!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: