2014-07-23 17:08:32• hírek • (x)

Utazz Jordániába a Challenge Travellel

Amennyiben foglalásod leadod július 31-ig, az augusztus 24. és szeptember 27. közötti Marina Plazás utazásokhoz ajándék táblagép jár!

A szálloda a méltán híres Tala Bay-en fekszik, 25 km-re Aqabától. A hotel saját partszakasszal rendelkezik, mely kb. 250 méterre található a szállodától.

A hotel 260 szobával és lakosztállyal rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, tévével, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. Tengerre néző és családi szoba felár ellenében igényelhető. Két felnőtt és két gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges.

Szolgáltatások: Étterem, kávézó, 2 medence, internet (WiFi), mosoda, ajándékbolt, parkoló, orvosi ügyelet, wellness szolgáltatások (szauna, gőzfürdő, masszázs, különböző kezelések), fitneszterem, víziaerobik, jóga, darts, asztalitenisz, strandröplabda. Naponta háromszor ingyenes buszjárat indul Aqabába. Gyermekeknek medence, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe.

Ellátás: Félpanzió, vagy all inclusive - ez utóbbi tartalma: napi háromszori főétkezés (reggeli, ebéd*, vacsora), üdítőitalok, kávé, tea, valamint a helyi alkoholos italok.

További információkért érdemes felkeresni a Challende Travel honlapját, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: