2015-10-20 13:20:51• hírek • Szatmar.ro

Utazz Budapestre az Edmeeával – Nyolc járat közül választhatsz!

Reggel, délben, délután vagy este? Egyik időpont sem probléma, ha Budapestre akarsz jutni, vagy onnan hazajönni. Egyszerűen csak keresd az Edmeea Transt és dőlj hátra a napi nyolc járat valamelyikének kényelmes buszán.

Az Edmeea a szatmári utazók megbízható partnere már évek óta. Szatmárnémetit Budapesttel napi szinten összesen nyolc járattal köti össze! Teszi mindezt oly módon, hogy valamennyi napszakot le tudjon fedni!

Szatmárnémetiből, pontosabban a vasútállomástól hajnali 05.00 órakor, reggel 08.00 órakor, déli 11.15 perckor és este 22.20 perckor indulnak a buszok. A nagykárolyi utasoknak sem kell ráadásul kétségbe esniük, hisz valamennyi járat érinti a megye második legnagyobb települését is - mintegy 45 perccel az indulást követően lehet felszállni a Károlyi-grófok városában is.

Szintén négy busz indul naponta a magyar fővárosból is Szatmárnémetibe (értelemszerűen Nagykárolyon keresztül). A Népligetből, a Keleti pályaudvarról, esetleg kérés alapján a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről 08.30, 11.15, 16.00 és 18.45-kor indulnak az Edmeea járatai.

Nem csak Budapest, de Debrecen esetében is az Edmeea a legjobb választás: Szatmárnémetiből 08.00-kor, a civis városból pedig 12.00 órakor indulnak a társaság buszai.

Az Edmeea Trans széles és minőségi gépkocsiparkkal áll utasai rendelkezésére: a tizenkét autó egyike sem idősebb három évnél. Mindez természetesen azt jelenti, hogy az utasok kényelmesen és biztonságosan juthatnak el utazásuk célpontjába.

Az Edmeea Transra akkor is számíthat, ha nem menetrend szerinti utazásra, hanem ún. privát transzportra van szüksége: a cég Európa bármely városába elszállítja, vagy onnan hazahozza személygépkocsival, vagy kisbuszaival.

Budapest, Debrecen vagy privát transzfer: keresse tehát az Edmeeát és ők megoldják problémáit. Az Edmeea Transot megtalálja a Horea utca 1. szám alatti székhelyén, vagy tárcsázza a 0261-711-005-ös, a 0744-610-682-es, illetve a 0361-805-800-ás telefonszámok egyikét, vagy látogasson el a www.edmeeatrans.ro honlapra, ha pedig kérdése van, írja meg a contact@edmeeatrans.ro email címre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: