2014-05-08 16:56:34• hírek • (x)

Utazási tippek kezdőknek és haladóknak a Solarex Tourstól

A megfelelő nyaralás kiválasztása nem egyszerű, de segítenek az utazási iroda szakértői.

Mivel észrevettük, hogy eleinte sokan tanácstalanok és tétován lépnek be irodánkba, arra gondoltunk, segítünk kicsit az optimális üdülés megtalálásában. Kirándulni, mókázni, jókat enni mindenki szeret, pezsdítsd hát fel magadban a szunnyadó utazót!

Gyerekekkel utazóknak leginkább Bulgáriát, Görögországot, Olaszországot és Törökországot ajánljuk, mert finomhomokos, lassan mélyülő tengerparttal rendelkeznek és a szállodák zöme animációval, mini- és tini klubokkal várja a család apraját-nagyját.

Akik csak pár napra tudnak elszakadni a szürke hétköznapoktól, de szeretnének felfrissülni, próbálják ki a közelben lévő wellness szállodák, strandok és aquaparkok pazar szolgáltatásait.

A forró hangulatról egzotikus desztinációink gondoskodnak, mint például Kuba, Mexikó, Thaiföld, Maldív-szigetek, Dubai, Bali, Tenerife, Zöld-foki szigetek.

Az aktívabb üdülést kedvelőknek leginkább a körutazásokat és városlátogatásokat javasoljuk, képesített idegenvezetőkkel, legyen szó a világ bármely pontjáról.

Egyéni/saját autóval utazó klienseinknek főként a hozzánk közel eső célterületeket ajánljuk, mint: Horvátország, Görögország, Olaszország, Bulgária, Szlovénia és ne feledkezzünk meg a hazánk nyújtotta lehetőségekről sem.

Azoknak, akik repülni vágynak a lehetőségek tárháza áll rendelkezésükre szerte a világon, indulást biztosítva, több közeli repülőtérről (Kolozsvár, Budapest, Debrecen, Bécs, Bukarest).

A túrázás szerelmeseinek kitűnő választás lehet Ausztria, Svájc, Szlovákia, Olaszország, a különböző kalandparkok és az újabban népszerűvé vált, hegyvidéki biciklitúrák.

Nászutasoknak, kedvezményeink mellett és szem előtt tartva a romantikus helyszín kiválasztását, tengernyi szálloda nyújt extra szolgáltatásokat.

Utasaink biztonságáról a Generáli és az Allinaz Tiriac biztosítótársaságok gondoskodnak, azonnali segítséget és elsőrangú ellátást kínálva.

Solarex Tours

És, hogy miért válassza éppen a Solarex Tours utazási irodát?

...mert büszkék vagyunk rá, hogy szép és kellemes környezetben dolgozhatunk, immár 12 éve.

...mert referenseink nem csak mosolygósak, de szakképzettek és naprakész információkkal szolgálnak.

...mert időt spórolunk Önnek azzal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb ajánlatot.

...mert csak megbízható, minőségi szolgáltatásokat nyújtó partnerekkel dolgozunk.

...mert a jótanácsok minden esetben hasznosak idegenben.

...mert utazni, élményekkel gazdagodni a legjobb dolog a világon!

Kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal!


Elérhetőségünk:
Szatmárnémeti, Mihai Viteazul utca 20 szám.
Telefon: 0261-714190 vagy 0757.082.900.
Kövessen minket a Facebook-on: www.facebook.com/solarextours

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: