2014-03-28 16:35:16• hírek • Szatmár.ro

Utazási kiállítás nyílt a Grand Mallban

Pénteken ünnepélyes keretek között nyílt meg a Grand Tourism&Travel kiállítás.

Március 28-án, pénteken 13 órakor nyitotta meg kapuit a szatmárnémeti Grand Mall által szervezett utazási kiállítás, amelyen összesen tíz utazási iroda képviselteti magát. Mellettük a Szatmár Megyei Tanács, a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és az Avasfelsőfalui Polgármesteri Hivatal is standot állított.

A rendezvény célja kettős: a legjobb utazási ajánlatokat elhozni egy helyre, hogy a szatmáriak a bőséges utazási választékból szelektálva döntsék el, hogy hol pihenik ki a mindennapok fáradalmait. A másik cél, hogy a résztvevő közintézmények segtségével az érdeklődők megismerjék Szatmár megye utazókat vonzó tájait, épületeit, strandjait.

Ezzel kapcsolatban a megnyitó ünnepségen jelen levő Adrian Stef megyei tanácselnök kiemelte: Szatmár eddig egy tranzitmegye volt, de most mindent megtesznek annak érdekében, hogy az átutazók itt megálljanak, eltöltsenek néhány napot, megismerkedve a megye látványosságaival, belekóstolva a gasztronómiai különlegességekbe, vagy néhány "megállót" menve a Bor Útján. "Komoly munkát folytatunk a megye népszerűsítése érdekében, nagyszabású utazási expókon mutatkoztunk be Budapesten és Bécsben is" - mondta a tanácselnök.

A jelen levő tíz utazási iroda kínálatában belföldi és külföldi ajánlatok egyaránt szerepelnek. Természetesen a szatmáriak körében is a főszezon a legnépszerűbb, június vége és augusztus vége között szeretnek a legtöbben vakációzni. A belföldi ajánlatok közül a román tengerpart a sléger, a külföldi ajánlatok között Bulgária viszi a pálmát.

Megnyílt az utazási kiállítás

Akik húsvétkor szeretnének egy mini-vakációt kivenni, azok is találnak még utazásokat erre a periódusra, akik pedig a nyaralásra fókuszálnak, azok az előfoglalási kedvezménnyel akár 25 százalékkal is olcsóbban juthatnak az utazáshoz. Nagyjából minden standnál valami meglepetés is várja azokat, akik utazást vásárolnak: hol néhány százalékos plusz kedvezményt adnak, de van olyan iroda is, amelyik aquapark-belépőket ad ajándékba a vásárlóknak.

A kiállítás a Grand Mall második emeletén található és a következő órarend szerint tart nyitva: pénteken 13 és 20 óra között, szombaton és vasárnap pedig 10 és 20 óra között lesz látogatható. Az utazási expó keretében szombaton 17 órai kezdettel egyfajta divatbemutatót is tartanak a Grand Mallban: Adriana Pop és manökenjei a tradicionális avasi népviseletet mutatják be az érdeklődőknek.

Megnyílt a Grand Mall utazási kiállítása

Megnyílt a Grand Mall utazási kiállítása

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: