2011-07-12 15:29:51• hírek • Póti Orsolya

Utazás a mesék, az álmok világába

A mesék és az álmok világába varázsol a csütörtök esti relaxációs koncert, ugyanis a nagyszerű ír énekesnő, Enya dalait élvezheti a közönség.

Enya sajnos nem lesz jelen, de három tehetséges szatmári zenész gondoskodik majd arról, hogy megteremtse a középkori zenei világ harmóniáját, és a július 14-i relaxációs koncert keretében előadja azt az éteri, elbűvölő zenét, amit az ír énekesnő alkotott.

Ez a zene alkalmas kifejezni az ember belső történéseit, azokat a rejtett érzelmeket és gondolatokat, amelyeket képtelen szavakba, vagy formába önteni; segít visszaadni az embereknek a hitet a mesében, a szépségben és a titokzatosságban.

A szatmáriak körében már nem idegen a relaxációs dobshow, vagy a relaxációs koncert fogalma, hiszen egyre többen látogatják a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ által szervezett rendezvényt. Ezúttal egy különleges koncertre kerül sor, ugyanis Cserey Csaba ütőhangszeres mellett, Balázs Gergely gitár- és Jakab Emese zongorajátékát hallgathatja a közönség. A trió csodálatos dallamokkal próbál meg néhány röpke órára egy varázslatos világot teremteni a zajos világban élő emberek számára

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak csütörtök este 20 órától a kulturális központ koncerttermében. A belépés díjtalan.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: