2015-03-26 13:45:49• hírek • Szatmár.ro

Utazás - Vizuál - Arculat

A Nomanid Productions és a Szatmári Egyházmegyei Caritas - Szent Pál központ szervezésében egy különleges, három részes előadássorozatra kerül sor március 29-31 között.

Szigeti Adam, Londonban élő nemzetközi szabadúszó multidiszciplináris vizuális művész, kinek fő profilja a divat-, portré- és úti-fotózás, de emellett grafikus, visual jockey és vizuális arculatépítő specialistaként is ismert, és aki ezeket a témákat, mintegy  művészeti ágakat, rendszeresen oktatja előadások, szemináriumok és workshoppok keretében, ezúttal Szatmárnémetiben tart előadást.

Az előadás sajátos, szókimondó, humoros és olykor provokatív stílusa miatt egyedi és rendkívül inspirativ élmény.

15 éves fotós-tapasztalata során a világ számos távoli táján fotózott embereket, portrékat, életképeket művészi megközelítéssel Kambodzsától, Thaiföldön keresztül Marokkóig.

Az első rész utazásról és külföldről szól, mint kvázi élménybeszámoló, melyben megismerhetjük Adam utazásait, az általa készített fotókkal illusztrálva.
A második rész fotózásról és vizuális kultúráról szól, amely elméleti és gyakorlati részeket is tartalmaz a vizuális kultúra és összművészet iránt érdeklődőknek, továbbá kezdő, haladó és professzionális fotósoknak, sok szakmai jellegzetességre, érdekességre és titokra rávilágítva, érintve a művészi divat-, portré- és némileg általános kereskedelmi reklám-, tárgy-fotózást is.
A harmadik és egyben záró rész az image, branding és márka arculatról szól, mely az egyénre vagy cégre szabott reklám, marketing és érvényesülési stratégiákat és az ezt segítő technikákat járja körbe, mint például a gerilla vagy vírus marketing, közösségi hálók, blogok.

A három napos előadássorozat programja:

Március 29. vasárnap - 17.00 órai kezdettel - "Kamerával a Föld körül" - Utazási előadás.

Március 30. hétfő - 18.00 órai kezdettel - "Látványteremtés mesterfokon" - Fotózás és vizuális kultúra.

Március 31. kedd - 18.00 órai kezdettel - "Branding, image, marketing" - Arculat építés és reklám.

Helyszín: Szatmári Egyházmegyei Caritas - Szent Pál központ, Lükő Béla utca, 15 szám

A belépés díjtalan, a szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, kortól és nemtől függetlenül.

Szervezők: Szatmári Egyházmegyei Caritas - Szent Pál központ és a Nomanid Productions.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: