2010-01-20 15:24:06• hírek • Balog Anita

Utasokkal hajtott az árokba a kisbusz

Három utas is a Szatmárnémeti-Erdőd útvonalon járó mikrobuszon tartózkodott, amikor a jármű az árokba borult. Szerencsére senkinek sem esett baja. A rendőrség nem csak az autó vezetőjét büntette meg, hanem a személyszállító céget is, mert az Iveco kisbusz nem felelt meg a technikai előírásoknak.

A baleset a délelőtti órákban történt: a szemtanúk elmondása szerint a mikrobusz egy előzésbe kezdett a Lucian Blaga sugárúton, amikor az autó vezetője elvesztette az uralmát a jármű felett. Először egy szabályosan parkoló Citroennek ütközött, amelyet egy szintén szabályosan parkoló Opelnek tolt, ezt követően pedig az árokba borult.

A baleset csak anyagi károkkal járt, személyi sérülés nem történt, annak ellenére, hogy a kisbuszon a sofőr mellett három utas is utazott.

A rendőrség tájékoztatása szerint a mikrobuszt a 40 éves G. Stefan vezette, aki nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett. Ana Malaescu sajtóreferens a Szatmár.ro hírportálnak elmondta: az autó vezetője összesen 300 lej büntetést kapott, ám további 1200 lejes büntetéssel sújtották a személyszállító cég vezetőjét is, mivel az egy olyan járművet küldött a forgalomba, amelyik technikailag nem felelt meg az elvárásoknak. Honlapunk riporterének az autómentők  hívták   fel a figyelmét arra, hogy a kisbusz hátsó kereke teljesen elhasznált, tenyér-sima volt.


IVECO kisbusz borult az árokba


IVECO kisbusz borult az árokba


IVECO kisbusz borult az árokba


IVECO kisbusz borult az árokba


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: