2008-06-19 13:42:40• hírek • Józsa János

Úszótanfolyamot indít a Hans Lindner alapítvány

 A nyár folyamán a szatmári gyerekek szórakozva tanulhatnak meg úszni. 

A Hans Lindner alapítvány idén is szervez úszótanfolyamokat a 8 és 16 év közötti gyerekek számára.

A Hans Lindner Alapítvány munkatársai a nyár folyamán három alkalommal is szerveznek tanfolyamot az úszni vágyó gyerekek számára a nagykárolyi termál strandon. A tanfolyamok június 30.-ától illetve július 14.-étől és 28.-ától kezdődnek. A 8 és 16 éves gyerekek itt szórakozva tanulhatnak meg úszni, a napi tanfolyam mellett ugyanis számos vízi foglalkozásban és játékban vesznek majd részt, de akár egyéb sporttevékenységeket is kipróbálhatnak, így a tollaslabdát, vagy a strandröplabdát is.

Szatmárnémetiből autóbuszok szállítják majd a gyerekeket a tanfolyam helyszínére, a biztonságuk pedig garantált, hiszen a legjobb szatmári oktatók vigyáznak majd az épségükre. Érdemes tehát hasznos foglalkozásokkal lekötni nyáron is a gyerekek figyelmét, hiszen a szórakozás és a tanulás ebben az esetben egyben biztosított.

A jelentkezéshez családi orvosi igazolás és az ellenőrző könyv első oldalának másolata szükséges, a 10 napos tanfolyamért pedig 150 lejt kell fizetni. Naponta 8 és 16 óra között várják a jelentkező telefonhívásokat, a Hans Lindner Alapítvány 0261-715-136-os telefonszámán.

 

J.J.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: