2013-07-24 14:09:20• hírek • Szatmár.ro

Úszómedencés személyautóval furikázott négy fiatal

Úszómedencés, tető nélküli személyautóval furikázott négy férfi Németországban, mígnem a rendőrség végett vetett a mókának.

A kocsi egy BMW volt, ám eredetileg nem kabrió. Tetejétől fűrésszel szabadultak meg az újítók, és a kocsit teljesen ablakmentessé tették. Az utasteret szigetelték, majd csurig töltötték vízzel, az autó oldalára mű vízivirágokat ragasztottak.

A strandautózás a csendes kis Eibenstock városkában folyt, mígnem egy motoros rendőr meglátta a járművet, a legfurcsábbat életében. Azonnal utána eredt, ám a vezető megállás helyett gyorsított, így a rendőr még üldözhette is kis ideig a medencés autót, amelynek nem volt rendszámtáblája. Az ifjak egy parkban kiszökkentek a kocsiból, átfutottak egy kiszáradt folyómedren és a túlpartról figyelték, mit csinál a rend őre.

A rendőr úgy látta, hogy a fiatalok mindegyike részeg, és hogy a további kocsikázásnak elejét vegye, kiengedte mind a négy abroncsból a levegőt. Végül csak odamerészkedett az autó vezetője, váltig állítván, hogy ő ugyan nem vezette a kocsit. A 27 éves férfi a csomagtartóban lévő tárcájáért és cipőjéért cserében hajlandó volt vérmintát adni.

Eljárás indult ellene biztosítás nélküli, nyilvántartásban nem szereplő személygépjármű ittas vezetéséért - adta hírül a The Local című svéd lap német kiadása.

Házitunning BMW, saját medencével

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: