2009-05-29 14:25:50• hírek • Szatmar.ro

Kinek az oldalán áll Fegyelmi Bizottság?

Az FB csütörtöki ülésén eldöntötték: szabad mutogatni a közönség felé.

Komoly izgalmakat tartogat a román labdarúgó bajnokság hajrája, amelyben, akárcsak a tavaly, úgy tűnik, csak az utolsó fordulóban dől el a bajoki cím sorsa. A Fegyelmi Bizottság egy csütörtöki döntése azonban arra enged következtetni, hogy a két versenyben lévő egyesület közül az egyik egyenlőbb eséllyel indul a végső harcra.

Az Urziceni-Dinamo rangadó végén a vendégek csatára, Marius Niculae obszcén jeleket mutogatott a hazai szurkolók felé. Hasonló tettéért az idény során a CFR argentinja, Diego Ruiz, a Farul brazilja, Gerlem és a Steaua akkori edzője, Marius Lacatus egy fordulós eltiltást kapott.

Jelen esetben azonban a Bizottság csütörtöki ülésén egy héttel elhalasztották a döntést, ami azt jelenti, hogy Niculae pályára léphet a következő, Brassó elleni bajnokin. Különösen fontossá teszi ezt a tényt, hogy a Dinamo másik támadója, Claudiu Niculescu sárga lapjai miatt nem játszhat az erdélyiek ellen.

Szembetűnő továbbá, hogy nem ez a fegyelmi Bizottság első olyan ítélete, mely után a piros-fehérek elégedettek lehettek. A CFR ellen egyből pirosat kapó Gabriel Tamas csak egy fordulót volt kénytelen kihagyni, pedig a szabályzat szerint ilyenkor minimum kettő jár. A Temesvár elleni kupameccset zárt kapuk mögött rendezték meg, pedig a Dinamónak a bajnokságban kellett volna letöltenie a kiszabott büntetést.

Nézze meg az Urziceni-Dinamo találkozó egyetlen gólját:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: