2016-06-28 10:14:36• hírek • Szatmár.ro

Üres bőrönd okozott riadalmat - a tűzszerészeket is bevetették

Hétfő éjszaka hatalmas riadalmat okozott a 17-es lakónegyedben, az Independentei utca egyik buszmegállójában hagyott üres bőrönd. Egy lakos értesítette a rendőrséget, a helyszínre érkeztek a csendőrök és a tűzszerészek is. A lakótelep egy részét lezárták - a feszültséggel teli perceket követően azonban kiderült, a táska üres volt.

A 112-es egységes segélyhívószámon értesítette egy szatmári lakos a rendőröket arról, hogy egy elhagyott, számára gyanúsnak tűnő zöld bőrönd van az Independentei utca egyik buszmegállójában. A rendőrök tették a dolgukat, riasztották a kollégákat, még a regionális terrorelhárítás egyik tűzszerésze is a helyszínre érkezett, hogy megvizsgálja a csomagot. Egy időre megbénult a közlekedés is a környéken.

A speciális védőöltözetbe öltözött tűzszerész izzasztó pillanatokat élt át, amikor a bőrönd közelébe ment, hogy megvizsgálja: az valóban veszélyt rejt-e? Szerencsére veszélyről szó sem volt, egy üres bőrönd okozott nagy riadalmat.

A helyszínen tartózkodó gyerekek később elmondták a sajtó és a rendőrség képviselőinek, hogy ők az egyik szemetes konténernél látták a bőröndöt, amit egy hajléktalan kukázó vett magához - majd valószínűleg megunhatta a cipelését és a buszmegállóban hagyta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: