2017-02-28 13:12:46• hírek • Kocsis Zoltán

Uraim, itt mindenki részeg?!

Mattrészeg férfi vezette a gépkocsit, amelyet a rendőrség hétfő este megállított - sajnos semmi rendkívüli nincs a hírben. Az sem példa nélküli, hogy a sofőrnek jogosítványa sincs. Az viszont már igazi kuriózum, hogy a járművet két részeg is vezette. Pontosan ez történt hétfő este Szatmár megyében!

A rendőrség néhány perccel 22.00 óra után parancsolt megálljt a személygépkocsinak Sándormajoron. Mivel a gépkocsiból bódító alkoholgőz áradt, a rendőrök megfúvatták a kormánykerék mögött ülő 29 éves férfit, akinek leheletében 0,87 mg/l alkoholt mért a szonda. Kiderült ráadásul, hogy az erdődi férfinak jogosítványa sem volt.

A kihallgatás során aztán fény derült arra is, hogy Erdőd és Sárndormajor között még egy másik, szintén erődi férfi vezette az autót. A 28 éves fiatalembert is alkoholtesztnek vetették alá, leheletében pedig 1 mg/l alkoholszintet regisztrált a mérőműszer.

Mindkét férfi bíróság előtt felelhet tetteiért.

Szerencsére a két részeg legalább nem okozott balesetet - nem úgy az a felsővisói férfi, aki néhány órával korábban Szatmárnémetiben, a Teleki (Avram Iancu) utcán gázolt el egy 61 éves férfit. A gyalogosátjárón.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: