2014-07-07 16:57:17• hírek • Szatmar.ro

Megvan első nyertesünk, indul a második játékunk!

Alig négy meccs maradt már csak hátra a labdarúgó-világbajnokságból. Még a legnagyobb foci-őrültek is nehezen döntik el, hogy sajnálkozzanak a kevés hátramaradt meccs miatt vagy örvendezzenek, hiszen kétségtelenül a torna legizgalmasabb és legjelentősebb négy meccse az. Egyben az utolsó esély, hogy olvasóink megnyerjék vébéjátékunk második díját.

A játék első felében arra kértük olvasóinkat, tippeljék meg, a negyeddöntőkben mely csapat lövi a legtöbb gólt. Nos, az, hogy Brazília lett a nyerő, nem meglepetés, az viszont, hogy ehhez két gól is elég volt, már annál inkább. Főleg annak tükrében, hogy minden idők egyik leggólgazdagabb világbajnoksága zajlik.

Olvasóink szép számban tippeltek is, a Brazília jelentette biztonsági megoldásra szavazók közül pedig Fülöp Enikőnek kedvezett a szerencse: ő tölthet el három napot a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben párjával.

Azok számára, akik valamilyen okból kifolyólag lemaradtak a nyereményről, nincs még minden veszve! Újabb játékunkban arra kérjük őket, tippeljék meg: ki marad alul a vasárnapi döntőben. Nem az érdekel tehát minket, hogy ki nyeri meg az áhított trófeát, hanem az: mely csapat játékosai lesznek mérhetetlenül szomorúak?

A Szatmár.ro és a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő jóvoltából a nyeremény ezúttal is két darab, három napra és két éjszakára szóló, kétszemélyes wellness-kirándulás. A tippeket a jatek@szatmar.ro címre várjuk. Minden válaszadót arra kérünk, az e-mailben tüntesse fel teljes nevét és telefonszámát. A tippeket július 13-án 22.00 óráig, azaz a döntő kezdéséig várjuk. A helyesen tippelők között július 12-én sorsoljuk ki annak a nevét, aki a kirándulást megnyeri. Őt telefonon értesítjük, a nyereményeket pedig szerkesztőségünkben vehetik át.

Élvezd a világbajnokság hátra lévő meccseit, tippelj és engeszteld ki érte életed párját a Szatmár.ro és a nyírbátori Sárkány Wellness és Győgyfürdő jóvoltából! Jó szurkolást és jó tippelést kívánunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: