2014-07-14 12:17:54• hírek • Kocsis Zoltán

Uraim, a hölgyek ezúttal is lefőztek minket fociban!

Vége a világbajnokságnak, kisorsoltuk játékunk második nyertesét.

Mario Götze 113. percben szerzett góljával vasárnap késő este - pontosabban már hétfő hajnalban - Németország megszerezte negyedik világbajnoki címét, ezzel véget vetvén a 20. világbajnoki tornának. Ez egyben azt is jelenti, hogy véget ért a Szatmár.ro és a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő közös játéka, hétfőn pedig kisorsoltuk a nyertest.

Érdekesség, hogy akárcsak az első tippjátékunkat, úgy a másodikat is egy hölgy nyerte meg! Általános jelenség, hogy egyre több lányt/hölgyet érdekel a foci, főleg egy világbajnokság - erre utalnak a közösségi oldalakon megosztott fényképek, hozzászólások is. A jelek szerint pedig jobban is tippelnek. Vagy csak Fortuna kegyeltjei?

Erre egyelőre nincs válasz, az viszont biztos, hogy Fülöp Enikőt követően ezúttal Nagy Anita-Imola élvezheti három napig a nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő vendégszeretetét. Ő tippelte meg helyesen, hogy Argentína veszíti el a vébé-döntőt - majd a sorsolásnál az ő nevét húztuk ki.

A két nyertesünknek kellemes időtöltést és kikapcsolódást kívánunk! Akinek ezúttal nem volt szerencséje, ne adja fel! Olvassa továbbra is a Szatmár.ro hírportált és játsszon tovább velünk!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: