2010-03-22 16:14:51• hírek • Szatmár.ro

Kökényesd: települések kupája

Asztaliteniszben, sakkban, ostáblában, kártyában mérték össze ügyességüket a rendhagyó, de hagyományteremtő szándékkal szervezett sportrendezvény résztvevői.

A kultúrotthonban kökényesdiek, csedregiek, halmiak, túrterebesiek, mikolaiak, szatmárnémetiek mérkőztek meg a felsorolt sportágakban, korosztályi megkötés nélkül. Összesen harmincnyolcan vettek részt az eseményen, amely éjszakába nyúlt. A legnagyobb érdeklődés az asztalitenisz iránt mutatkozott: a 15 órakor kezdődő meccsek majdnem éjfélig tartottak, egyéniben és párosban. A szatmárnémeti Vígh Norbert mindenkit maga mögé utasított, ami nem is csoda, hiszen hivatásszerűen űzi ezt a sportágat.

Párosban ugyancsak ő és Trella Gellért lettek az elsők. Előbbiben Szemák Miklóst, Kállay Pált és Nagy Józsefet, párosban az Ocskai Attila-Szmutku Miklós, valamint a Lukács Dénes-Simon Róbert párost előzte-előzték meg. Ostáblában Szemák János nyert, sakkban Bejger Tibor győzött. A házigazda baráti társaság, ahogy azt illik, megvendégelte a résztvevőket. A végén hajnalig tartó kártyapartival vezették le a feszültséget a megjelentek, akik ezentúl minden évben összegyűlnek a megmérettetésre.


A kupa résztvevői
A kupa résztvevői


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: