2014-12-28 14:55:16• hírek • Kocsis Zoltán

Ünnepi verekedések Túrterebestől Vetésen át Leléig

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

A szeretet ünnepét követő alkoholmámoros napokban Szatmár megye több településén is jelentős mértékű és mennyiségű testi sértés miatt kellett riasztani a rendőrséget: csütörtökön és pénteken hét alkalommal voltak kénytelenek közbelépni a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársai.

A sort csütörtök délben Túrterebesen nyitotta két család, akik már jó ideje vitában álltak egymással. Az alkoholfűtötte légkörben aztán december 25-én P. Csaba és néhány családtagja többször is megütötte G. Rómeót és B. Lászlót. Utóbbiakat kórházba szállították, majd kevéssel később követte őket további három családtagjuk: két férfi és egy nő. Alapos kivizsgálást és sérüléseik ellátását követően valamennyiüket haza engedték - kivéve egy férfit, akit Nagybányára kellett továbbvinni.

Néhány órával később Szatmárudvariban a szintén alkohol hatása alatt álló L. Sándor és Andrei B. szólalkozott össze. Annyira, hogy adott pillanatban utóbbi fia egy tompa tárggyal többször is megütötte előbbit. A továbbiakban aztán a két érintett felesége is egymásnak esett.

Szintén még csütörtökön, de már este Lelében az egyaránt ittas L. István és L. László esett neki Sebastian S.-nek, akit többször is megütöttek.

Péntek hajnalban előbb Józsefházán a férj úgy ütötte meg feleségét, hogy az arccsonttörést szenvedett, majd néhány órával később az egyik nagykárolyi kocsmában egy piskolti férfit ütött meg a falubelije.

Péntek este aztán a vetési rendőrségnek néhány órán belül többször is be kellett avatkoznia. Előbb amikor egy 40 éves részeg férfi  bántalmazta Emil T.-ét, akinek a fejét többször is megütötte. Kevéssel később aztán három, 25-50 év közötti férfi hatolt be az általuk ismert nő házába, ahol többször megütötték a tulajdonost és annak az ott tartózkodó barátnőjét.

A hatóság valamennyi esetben erőszak vagy testi sértés vádjával indított büntetőjogi eljárást - kivéve az utóbbi esetet, ahol a három férfinak még magántulajdon megsértése vádpontban is számolnia kell majd tetteiért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: